Despre medicina

Informatii si stiri medicale

Informatii despre tractul urinar si beneficiile Conprosta

Citeste acest articol pentru a afla despre probleme tractului urinar si despre beneficiile suplimentului alimentar Conprosta!
Conprosta, supliment alimentar, prostata, tract urinar, sistem urinar, hiperplazie benigna de prostata

Sursa: Pexels

Tractul urinar reprezinta sistemul de filtrare al corpului, prin care toxinele din organism sunt eliminate. Acesta filtreaza sangele din organism si indeparteaza atat apa in exces, cat si produsele reziduale, ambele fiind eliminate prin urina.

Organele principale care formeaza tractul urinar includ rinichii, ureterele (tuburile care conecteaza rinichii de vezica urinara), vezica urinara si uretra. Pentru a putea elimina toate toxinele filtrate, urina trebuie sa treaca prin toate aceste organe, ceea ce inseamna ca orice problema aparuta la nivelul lor ar putea prezenta tulburari urinare, printre multe altele.

Cele mai des intalnite probleme ale tractului urinar

Intrucat tractul urinar este compus din mai multe organe, exista numeroase probleme care pot aparea la acest nivel. Cele mai comune dintre acestea includ:

Pietrele la rinichi sau calculii renali

Acestea sunt depozite tari de minerale si saruri, care au fost formate in interiorul rinichilor. Cauzele care pot duce la aceste acumulari pot varia de la dieta necorespunzatoare, la greutate in exces, anumite medicamente sau chiar afectiuni specifice.

De cele mai multe ori aceste ”pietre” apar atunci cand urina devine prea concentrata, ceea ce permite cristalizarea mineralelor si acumularea lor in formatiuni mai mari.

Infectii urinare

Acestea apar atunci cand bacteriile patrund in interiorul tractului urinar. In functie de organul afectat (rinichi, vezica urinara sau uretra), semnele si simptomele unei astfel de infectii pot varia.

Cei mai comuni factori de risc asociati cu infectiile urinare includ activitatea sexuala, anatomia (persoanele de sex feminin prezentand un risc mai mare de infectare), sistem imunitar slabit si obstructii (calculi renali, prostata marita).

Obstructii

Obstructionarea urinei poate fi cauzata de tumori prezente in orice parte a tractului urinar, de sarcina, de anumite probleme gastrointestinale sau de prostata marita, in cazul barbatilor.

Chiar daca interventiile chirurgicale pot remedia multe dintre aceste probleme, este recomandata totusi prevenirea acestora intrucat preventia este mult mai usor de realizat decat orice tratament disponibil.

Conprosta – supliment alimentar pentru o prostata sanatoasa

Conprosta din extract de polen de rapita este obinut din planta Brassica Napus, printr-o tehnologie moderna pe baza unei retete traditionale vechi.

Aceasta contribuie si sustine:

 • Functionarea normala a prostatei;
 • Functionarea normala a tractului urinar;
 • Contribuie si sustine vitalitatea, vigoarea si vigilenta organismului;
 • Fortifica sistemul imunitar;
 • Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ datorita vitaminei E din compozitia sa.

Peste 60 de milioane de consumatori din America, Europa si Asia au folosit Conprosta in ultimii 30 de ani, ceea ce a dus la o vanzare de peste 18 miliarde de comprimate.

Pentru proprietatile sale exceptionale, acest supliment alimentar a primit urmatoarele premii:

 • Premiul III pentru dezvoltarea stiintei si tehnologiei nationale, in anul 1987;
 • Premiul pentru produs remarcabil al Institutului National de Administrare Medicala, in anul 1988;
 • Medalia de aur pentru produse apicole extraordinare la cel de-al 32-lea Targ International de Apicultura, in anul 1988;
 • Medalia nationala de argint in 1991;
 • Marca internationala traditionala chineza a Institutului National de Administrare Internationala, in anul 1995.

Produsele sunt disponibile atat online pe www.conprosta.ro, cat si in urmatoarele farmacii:

 •   Farmaciile Tei;
 •   Farmacia Academia (Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, Bucuresti);
 •   Farmacia Sf. Paul ( Str. Malcoci nr. 2B, Sector 5, Bucuresti);
 •   Farmacia Sorina (Str. Turda Nr.117-119, Bl. 6, Parter, Sector 1, Bucuresti);
 •   Farmacia Sorina (Bd. Ghencea nr. 26, BL. C88A, Parter, Sector 6, Bucuresti).

Sursa foto: Pexels