Despre medicina

Informatii si stiri medicale

Despre tulburari urinare si beneficiul suplimentului Conprosta

Citeste acest articol pentru a afla despre cele mai frecvente tulburari urinare si despre beneficiile suplimentului Conprosta.
tulburari urinare, conprosta, prostata, probleme de prostata, prostata marita, hiperplazia benigna de prostata, supliment alimentar, supliment

Sursa: Pexels

Tractul urinar este format din rinichi, uretere, vezica urinara si uretra si are rolul de a filtra si inlatura produsele reziduale din organism.

Problemele care afecteaza acest sistem poarta numele de tulburari urinare si pot include atat afectiuni genetice, cat si boli dobandite de-a lungul vietii.

Cateva dintre cele mai cunoscute probleme urinare includ:

 • Hiperplazia benigna de prostata – prezenta cel mai des in randul barbatilor in varsta si caracterizata prin cresterea in volum a prostatei. Intrucat aceasta glanda inconjoara o parte a uretrei, cresterea ei poate afecta eliminarea urinei.
 • Incontinenta urinara – o problema asociata cu pierderea controlului vezical, ceea ce poate duce la scurgeri nedorite si necontrolate. Cele mai comune cauze ale incontinentei urinare includ diabetul, sarcina, prostata marita si slabirea muschilor vezicali.
 • Calculi renari (pietre la rinichi) – mase mici de produse reziduale, care se acumuleaza la nivelul rinichilor si care ulterior se pot deplasa in uretere. Prezenta acestora poate cauza durere severa si poate bloca fluxul urinar.
 • Infectii urinare – care apar odata cu patrunderea bacteriilor in tractul urinar. Aceste infectii pot afecta rinichii, vezica si uretra si tind sa prezinte simptome specifice.

Cele mai comune semne si simptome ale tulburarilor urinare

Chiar daca semnele si simptomele prezentate tind sa varieze in functie de afectiune, exista insa anumite schimbari care sunt similare si mai des intalnite, cum ar fi:

 • Durere in zona abdominala – intrucat majoritatea organelor ce formeaza sistemul urinar sunt localizate in abdomen, persoanele care sufera de tulburari urinare tind sa prezinte durere sau presiune in aceasta zona.
 • Schimbari legate de eliminarea urinei – care se pot manifesta prin nevoia frecventa de a urina, durere in timpul mictiunilor sau golirea incompleta a vezicii.
 • Modificari ale urinei – cum ar fi mirosul intepator, prezenta sangelui in urina sau schimbarea culorii acesteia.

Beneficiile suplimentului alimentar Conprosta

Deoarece multe probleme urinare au de a face cu prostata, suplimentul alimentar Conprosta poate fi util atat pentru functionarea normala a prostatei, cat si pentru functionarea normala a tractului urinar.

Acest supliment contine extract de polen de rapita, obtinut din planta Brassica Napus printr-o tehnologie moderna pe baza unei retete traditionale vechi.

Beneficiile polenului de rapita au fost evidentiate si sustinute de numeroase studii, printre care unul publicat in 2014 [1] efectuat pe model rozator, care a concluzionat ca administrarea de polen de rapita a inhibat dezvoltarea hiperplaziei benigne de prostata, indicand astfel o potentiala utilizare in tratarea acestei probleme.

In ultimii 30 de ani, peste 60 de milioane de persoane din Statele Unite ale Americii, Europa si Asia au folosit conprosta pentru mentinerea functiilor renale si functionarea normala a prostatei si a tractului urinar, ceea ce a dus la o vanzare totala de peste 18 miliarde de comprimate.

Datorita proprietatilor sale exceptionale, suplimentul alimentar a primit numeroase premii de-a lungul timpului, cum ar fi:

 • Premiul III pentru dezvoltarea stiintei si tehnologiei nationale, in anul 1987;
 • Premiul pentru produs remarcabil al Institutului National de Administrare Medicala, in anul 1988;
 • Medalia de aur pentru produse apicole extraordinare in cadrul celui de-al 32-lea Targ International de Apicultura;
 • Medalia nationala de argint, in anul 1991.

Intrucat preventia afectiunilor este mult mai usor de realizat decat tratarea acestora, discuta cu medicul specialist sau cel de familie despre utilizarea acestui supliment pentru a avea o abordare proactiva in ceea ce priveste sanatatea prostatei si a sistemului urinar.

De unde poti cumpara?

Conprosta poate fi achizitionat atat online pe conprosta.ro, cat si din magazine naturiste si farmacii, cum ar fi:

 • Farmacia Tei Barbu Vacarescu – Bd. Barbu Vacarescu nr. 154 – 158, Sector 2, Bucuresti, Romania;
 • Farmacia Tei Dristor – Bd. Camil Ressu nr. 7, Sector 3, Bucuresti, Romania;
 • Farmacia Tei Plaza Romania – Bd. Timisoara nr. 26, Sector 6, Bucuresti, Romania;
 • Farmacia Tei Rahova – Str. Pucheni nr. 42, Sector 5, Bucuresti, Romania;
 • Farmacia Tei Lacul Tei – Bd. Lacul Tei 56, Sector 2, Bucuresti, Romania;
 • Farmacia Tei Biharia – Str. Biharia nr. 67 – 77, Sector 1, Bucuresti, Romania;
 • Farmacia Tei Popesti Leordeni – Sos. Oltenitei nr. 27A, Popești Leordeni, Ilfov, Romania;
 • Farmacia Tei Vivo Constanta – Bd. Aurel Vlaicu nr. 220, Constanta, Romania.

Referinte:

 1. National Library of Medicine
 2. Pexels